Kwiecień 2022
Łowca Ryby Miesiąca
Kamil Zaczkiewicz
Wszystko o szczupaku
Ostatnio dodane fotki
2021
Łowca Ryby Roku
Jan Brzozowski
Strony partnerskie
Translate
Logowanie
Aktualnie na stronie
Stop sieciom w PZW
Zobacz temat
Kronika Portalu
|
|
Jan Brzozowski |
Dodany dnia 23.03.2015 19:58
|
![]() PIKEFINDER ![]() Mój blog: kliknij! Postów: 2848 Data rejestracji: 19.03.11 |
Czwartą rocznicę przespaliśmy, psia jucha ![]() Nie szkodzi, tak czy owak cztery latka minęły mi na forum ![]() Cieszę się, że jestem tu z Wami, dużo już razem zdziałaliśmy, dużo też przeszliśmy razem. Przed nami nowe wyzwania, którym na pewno damy radę ![]() ![]() LUBIĘ RYBOWANIE ![]() |
|
|
Damian Poweska |
Dodany dnia 23.03.2015 21:28
|
![]() Level 5 ![]() Mój blog: kliknij! Postów: 2669 Data rejestracji: 20.03.11 |
Oby tak dalej, zlocik za zlocikiem w świetnym towarzystwie ![]() |
|
|
km73 |
Dodany dnia 23.03.2015 21:54
|
![]() PIKEFINDER ![]() Mój blog: kliknij! Postów: 1892 Data rejestracji: 06.11.13 |
No to najlepszego za Adminów ![]() Pozdrawiam, Maniek2, km73 Night Hunter |
|
|
Arek Pawlak |
Dodany dnia 09.05.2015 21:51
|
![]() PIKEFINDER ![]() Mój blog: kliknij! Postów: 5261 Data rejestracji: 16.02.11 |
Zrobię to, albo zginę próbując. Mówienie, że się nie da, to domena słabych ![]() |
|
|
Bogumil Trzcinka |
Dodany dnia 10.05.2015 07:37
|
![]() Level 5 ![]() Mój blog: kliknij! Postów: 1756 Data rejestracji: 20.10.11 |
Zlot co trzy tygodnie ![]() ![]() ![]() |
|
|
Arek Pawlak |
Dodany dnia 06.11.2016 13:47
|
![]() PIKEFINDER ![]() Mój blog: kliknij! Postów: 5261 Data rejestracji: 16.02.11 |
Czas dopisać kawałek historii, bo od ostatniego wpisu minęło półtora roku. W tym czasie PIKEFINDER'owi w lutym 2016 stuknęło pięć lat i już za niedługo będziemy świętować szóstą rocznicę istnienia forum. Liczba uczestników przekroczyła tysiąc. W dniach 20-22 maja odbył się VI zlot użytkowników forum w Powidzu. ![]() Uczestnicy zlotu tradycyjnie świetnie się bawili i walczyli o puchar za największego złowionego szczupaka. Puchar zdobył, podobnie jak przed rokiem, Marek Hallas. Przy okazji zlotu odbyły się też zawody Retro Fishing Cup. Rywalizację wygrał Łukasz Szlafka. ![]() Użytkownicy integrują się nie tylko przy okazji zlotów, o czym świadczą zamieszczane relacje z wypraw. Dziękuję wszystkim za kolejny razem spędzony czas. ![]() Zrobię to, albo zginę próbując. Mówienie, że się nie da, to domena słabych ![]() |
|
|
Lukasz Szlafka |
Dodany dnia 06.11.2016 14:13
|
![]() PIKEFINDER ![]() Mój blog: kliknij! Postów: 3067 Data rejestracji: 06.12.11 |
Cały czas dumnie stoi w salonie ![]() ![]() <',)))>< Gofer |
|
|
Arek Pawlak |
Dodany dnia 04.04.2021 18:28
|
Pięć lat minęło od ostatniego wpisu, więc najwyższy czas na uzupełnienie kroniki. Na pewno należy wspomnieć o zlocie administracji, który odbył się w październiku 2014 roku u Mańka. Skład był zacny. Karola Zacharczyka już niestety nie ma z nami... ![]() ![]() ![]() W maju 2016 roku w Powidzu odbył się VII zlot forum. Jak zawsze uczestnicy dopisali i świetnie się bawiliśmy. ![]() Puchar dla najlepszego Pikefindera otrzymał Eryk Stachowiak ![]() ![]() Zawody Retro Fishing Cup wygrał Tomek Karaś. ![]() Przy okazji imprezy odbyła się wystawa starych kołowrotków zorganizowana przez kolegów z forum starekolowrotki.pl ![]() VIII zlot odbył się nad Jeziorem Głębokim. Organizatorem imprezy był Zibi Kapustyński. Fajne miejsce z klimatem i z pewnością tam jeszcze wrócimy ![]() ![]() ![]() ![]() Zaplanowany na kwiecień 2020 roku IX zlot w Stulnie u Mańka nie odbył się z powodu pandemii Covid-19. W lutym 2021 roku forum skończyło 10 lat ![]() ![]() W roku jubileuszowym zaplanowane są dwa zloty - X-ty w kwietniu w Stulnie u Mańka, i XI-ty w październiku nad Jez. Głębokim. Mam nadzieję, że oba się odbędą i będziemy wspólnie świętować dziesięciolecie istnienia forum ![]() ![]() Zrobię to, albo zginę próbując. Mówienie, że się nie da, to domena słabych ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Facebook - Lubię To: |
|
Przejdź do forum: |