Kwiecień 2022
Łowca Ryby Miesiąca
Kamil Zaczkiewicz
Wszystko o szczupaku
Ostatnio dodane fotki
2021
Łowca Ryby Roku
Jan Brzozowski
Strony partnerskie
Translate
Logowanie
Aktualnie na stronie
Stop sieciom w PZW
Zobacz temat
Global Fishing
|
|
Radek Uscinski |
Dodany dnia 11.12.2021 21:06
|
![]() Level 4 ![]() Mój blog: kliknij! Postów: 832 Data rejestracji: 07.12.12 |
Miał ktoś okazje brać udział w w wyjeździe zorganizowanym przez Global Fishing do Skandynawii? Albo ktoś ze znajomych? Zastanawiam się nad wyjazdem na przełomie maja i czerwca i szukam argumentów ![]() Szpadel |
|
|
Roberts |
Dodany dnia 06.02.2022 20:23
|
![]() Level 4 ![]() Postów: 730 Data rejestracji: 18.08.15 |
Nie słyszałem o tym biurze ale popatrz na Facebooku Tomasz Skandynawski są ciekawe oferty, ewentualnie Fishing Tour. Pierwszy chłopak z Włoszczowa a drugi z Warszawy. Wydaje mi się że mają lepszą ofertę niż to biuro. Ja jadę od 31.05 do 10.06. na Rusken w Szwecji . Jedziemy prywatnie (kwatera i prom już mamy zarezerwowany). Jedziemy na dwie łódki które bierzemy z sobą - nowe Skayle z 2021 roku z dobrą elektroniką ,wciągarką silniki 50 km. Jedziemy pod sandacze ale i piękne szczupaki i okonie. Koszt całkowity z paliwem samochodowym i do łódek, jedzenie , licencja, prom,mieszkanie za 10 dni około 4 tys. Byliśmy na jesieni 7 dni wyszło 3.300. Patrzyłem przez biuro wychodzi z 700-1000 złotych więcej(nie licząc komfortu pływania na naszych łódkach. Wysłałem Ci zaproszenie na fb jest tam pare zdjęć z wyjazdu.........
Edytowane przez Roberts dnia 06.02.2022 20:33 |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Facebook - Lubię To: |
|
Przejdź do forum: |