Kwiecień 2022
Łowca Ryby Miesiąca
Kamil Zaczkiewicz
Wszystko o szczupaku
Ostatnio dodane fotki
2021
Łowca Ryby Roku
Jan Brzozowski
Strony partnerskie
Translate
Logowanie
Aktualnie na stronie
Stop sieciom w PZW
Zobacz temat
Przyczepa podłodziowa
|
|
Jan Brzozowski |
Dodany dnia 05.10.2021 17:40
|
![]() PIKEFINDER ![]() Mój blog: kliknij! Postów: 2848 Data rejestracji: 19.03.11 |
Trochę nudzi mi się na emeryturze, więc postanowiłem kupić łódkę do remontu (trzecią z kolei). Udało mi się ją przystosować do własnych potrzeb, ale ta łódka ma być mobilna, więc przyszła kolej na "wypichcenie" przyczepki. Trzeba było znów się zabrać do roboty. Poniżej kilka fotek z poszczególnych etapów pracy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak wygląda zestaw z łódką. ![]() ![]() Dla bezpieczeństwa przy wodowaniu zamontowałem trap z aluminiowej blachy ryflowanej. Teraz można targać łódkę po okolicznych wodach. ![]() ![]() ![]() ![]() LUBIĘ RYBOWANIE ![]() |
|
|
Mariusz Kroczak |
Dodany dnia 05.10.2021 21:15
|
Level 3![]() Mój blog: kliknij! Postów: 342 Data rejestracji: 14.03.13 |
Bardzo ładna.
Motyl ![]() |
|
|
Jacek Bartnik |
Dodany dnia 06.10.2021 07:10
|
![]() Level 3 ![]() Mój blog: kliknij! Postów: 422 Data rejestracji: 27.03.13 |
YouTube Video |
|
|
Arek Pawlak |
Dodany dnia 06.10.2021 19:35
|
![]() PIKEFINDER ![]() Mój blog: kliknij! Postów: 5261 Data rejestracji: 16.02.11 |
Super robota. Spokojnie możesz zacząć produkować przyczepy podłodziowe pod konkretne potrzeby klientów. P.S. Jakaś belka demontowalna ze światłami i tablicą rejestracyjną jest w planach? Zrobię to, albo zginę próbując. Mówienie, że się nie da, to domena słabych ![]() |
|
|
Jan Brzozowski |
Dodany dnia 07.10.2021 11:30
|
![]() PIKEFINDER ![]() Mój blog: kliknij! Postów: 2848 Data rejestracji: 19.03.11 |
Arek Pawlak napisał(a): Super robota. Spokojnie możesz zacząć produkować przyczepy podłodziowe pod konkretne potrzeby klientów. P.S. Jakaś belka demontowalna ze światłami i tablicą rejestracyjną jest w planach? Dzięki, Arek, choć nie wydaje mi się, żebym klientów znalazł. To chyba był taki impulsywny zryw z braku zajęcia na emeryturze ![]() Właściwie to moja druga przyczepa, pierwszą zrobiłem jakieś ćwierć wieku temu. Jeśli chodzi o belkę ze światłami, to oczywiście już mam. LUBIĘ RYBOWANIE ![]() |
|
|
Zbigniew Kapustynski |
Dodany dnia 08.10.2021 08:54
|
![]() PIKEFINDER ![]() Mój blog: kliknij! Postów: 1955 Data rejestracji: 08.11.12 |
Ha, Janek nie musi jeździć na ryby. Wystarczy mu warsztat i dwie prawe ręce...![]() zibibinio |
|
|
Arek Pawlak |
Dodany dnia 08.10.2021 20:19
|
![]() PIKEFINDER ![]() Mój blog: kliknij! Postów: 5261 Data rejestracji: 16.02.11 |
Zbigniew Kapustynski napisał(a): Ha, Janek nie musi jeździć na ryby. Wystarczy mu warsztat i dwie prawe ręce... ![]() Nie bądź uszczypliwy. Nie każdy ma emeryturę jak Biskup Głódź.. Zrobię to, albo zginę próbując. Mówienie, że się nie da, to domena słabych ![]() |
|
|
Jan Brzozowski |
Dodany dnia 09.10.2021 19:37
|
No właśnie, Arek. A tak nawiasem mówiąc, to właśnie wróciłem z nad wody. Niestety, nawet nie pykło ![]() LUBIĘ RYBOWANIE ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Facebook - Lubię To: |
|
Przejdź do forum: |