Marzec 2018
Łowca Ryby Miesiąca
WedkarskiKowalski
Wszystko o szczupaku
Fora partnerskie
Ostatnio dodane fotki
2017
Łowca Ryby Roku
Łukasz Szlafka
Nasz Banner
Translate
Logowanie
Aktualnie na stronie
Stop sieciom w PZW
Zobacz temat
Sprzedam kije karpiowe Harrison Ballista
|
|
Arek Pawlak |
Dodany dnia 23.01.2017 15:45
|
![]() PIKEFINDER ![]() Mój blog: kliknij! Miejscowość: Wałbrzych Postów: 4875 Data rejestracji: 16.02.11 |
Podczas zimowych porządków po kilku latach nieużywania światło dzienne ujrzały kijki Harrison Ballista 13 ft / 4 lb (2 szt.) i idą pod młotek. Stara dobra seria. Stan b.dobry. Pokrowce welurowe, jak widac na zdjęciu. Jest to sprzęt z najwyższej półki - ceny nowych takich wędzisk zaczynają się od 270 funtów. Przez kilka lat u mnie użyte tylko na jednej zasiadce, wyholowały dwa karpie po 11 kg i takie ryby nie zrobiły specjalnego wrażenia na tych kijaszkach. Sprzedaję, bo ja karpi nie łowię i szkoda, żeby się kurzyły. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to proszę przesyłać propozycje na priv. Na maila podeślę wtedy aktualne szczegółowe zdjęcia. Posiadam też do sprzedaży tripod firmy DAM. ![]() ![]() Pozdrawiam, Arek. |
|
|
Zbigniew Kapustynski |
Dodany dnia 23.01.2017 19:52
|
![]() PIKEFINDER ![]() Mój blog: kliknij! Miejscowość: Wołów Postów: 1345 Data rejestracji: 08.11.12 |
Jako społeczny licytator rozpoczynam licytację: kto za lewą wędkę na zdjęciu zapłaci 1450 pln. Po raz pierwszy zamachuję się młotkiem i słucham Państwa.![]() zibibinio |
|
|
Arek Pawlak |
Dodany dnia 25.01.2017 17:00
|
![]() PIKEFINDER ![]() Mój blog: kliknij! Miejscowość: Wałbrzych Postów: 4875 Data rejestracji: 16.02.11 |
Sprzedane.
Pozdrawiam, Arek. |
|
|
Zbigniew Kapustynski |
Dodany dnia 25.01.2017 17:03
|
![]() PIKEFINDER ![]() Mój blog: kliknij! Miejscowość: Wołów Postów: 1345 Data rejestracji: 08.11.12 |
Prowizja.![]() ![]() zibibinio |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Facebook - Lubię To: |
|
Przejdź do forum: |